✓ 25 års erfaring​

✓ God rådgivning og service

​✓ Vi tilbyder lånebil

Udskiftning af dæk og afbalancering af dæk

Hvis du skal bruge nye dæk til din bil, har vi altid et godt tilbud på nye dæk. Vi tilbyder også gerne en billig udskiftning af dæk samt afbalancering for dig i Birkerød i Nordsjælland.

Vigtigt med afbalancering af dæk

​Dæk, som ikke er afbalanceret, slider ekstra meget på dækkene. Når dæk første gang sættes på hjulene eller efter reparation, skal hjulene afbalanceres. Hvis dækkene ikke er korrekt afbalanceret, kan man mærke at rattet og instrumentbrættet ryster.


Udover, at dæk, som ikke er afbalanceret, slider ekstra meget på dækkene, belaster det ligeledes køretøjets ophæng og forringer brændstoføkonomi samt vejgreb. Derfor er det utroligt vigtigt, at du får en korrekt afbalancering af dækkene i forbindelse med udskiftning af dæk. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til udskiftning af dæk

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af og tilbud på nye dæk, uanset om det er sommer- eller vinterdæk du mangler, sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt​ ​os på telefon 

45 82 71 72 og eller skriv tilinfo@kampauto.dk og få svar på dine spørgsmål og et uforpligtende tilbud på udskiftning af dæk på vores værksted.

★★★★★

5 ud af 5 stjerner, baseret på 20 anmeldelser, på Google, Facebook og Krak

​Firmainformation

Kamp Automobiler v/Jesper Kamp

CVR-nr: 16324787

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 45 82 71 72

E-mail: ​info@kampauto.dk